Teamwork Sailmakers/ Ullman Sails Nederland

De zeilmakerij is in Brouwershaven aan de Noorddijk. De zeilmakerij heeft een zeer goede naam in reparatie en recut van zeilen en canvaswerk. Eigenaar Willem Garschagen is als eigenaar van Ullman Sails Nederland  gespecialiseerd in het leveren van nieuwe zeilen afgestemd op de wensen en behoeften van iedere klant/ schip afzonderlijk. Hij zal altijd proberen om een zeiltechnisch zo goed mogelijke oplossing voor u te vinden. Op de Zeilmakerij worden op grote schaal reparaties uitgevoerd van zeilen, surfzeilen en canvas.

Eigenaar Willem Garschagen heeft vele jaren met succes op een J27 in de ORC 3 class gezeild en hiermee ook de Nederlandse titel weten te behalen. Willem zeilt momenteel Etchell en werd met zijn team in de  Etchell in 2016 overall winnaar van de “’40 mijl van Bru “”  Ook heeft Willem zich vele jaren ingezet om de jeugd van de WSV Brouwershaven zeilles te geven in de Optimist en is hij met regelmaat wedstrijd leider  in de wintercompetitie Grevelingencup (een van de grootste winter wedstrijd series in west Europa) .

Het Team

Maak kennis met ons team
Willem Garschagen Eigenaar
Liesbeth Kodde
Art Houmes

Onze zeilmakerij

Het is even een klim, maar legt u uw zeilen maar in het bakje onderaan de steile hoge trap, die hijsen we wel omhoog!

In onze werkplaats in de top van het Selden gebouw hebben we alle faciliteiten onder één dak. Hier kunt u de materialen waar Ullman zeilen van gemaakt worden met eigen ogen zien – en vooral met eigen handen voelen.

Het is de plaats waar de tekeningen voor de nieuwe zeilen gemaakt worden, waar one-off zeilen van begin tot eind gemaakt worden, waar fabriekszeilen naar uw eigen wensen worden afgewerkt en waar we reparaties zelf doen. In het seizoen kunt u op dringende (kleine) reparaties vaak wachten.

Vijf dagen per week geopend, in het seizoen zelfs zes, en altijd bereikbaar!